27 Sep 2020

KADA ŽENA IMA LJUBAVNIKA: Supruga ponudila 1,2 miliona dolara za ubistvo bivšeg reprezentativca Turske, ljubavnik je izdao

Nekadašnji turski nogometaš te član Fenerbahčea, Galatasaraya i Bešiktaša Emre Ašik bio je meta sopstvene supruge koja ga je pokušala ubiti.

Naime, Yagmur Ašik je optužena zbog planiranja ubistva supruga, odnosno da je ljubavniku ponudila oko 1,2 miliona američkih dolara da bi organizovao ubistvo njenog muža, piše turski list Hurriyet.

"S njom sam imao aferu. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donijela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: 'Ne možeš to da uradiš'. Nakon toga je bila izuzetno bijesna", svjedočio je njen ljubavnik Erdi Sungur pred turskim tužilaštom.

Sungur je u međuvremenu upoznao Yagmur s plaćenim ubicom koji je zbog tri ubistva već bio u zatvoru.

Yagmur je, kako se navodi u optužnici, dala plaćenom ubici pištolj te su u jednoj turskoj regiji pretraživali sigurna mjesta gdje bi mogli da zakopaju tijelo nekadašnjeg nogometaša nakon što bi ga ubili.

Plaćeni ubica je na kraju odustao od svega, a vrijedi istaći da Emre Ašik iz braka s Yagmur ima troje djece. Inače, Emre Ašik je 34 puta nastupao za reprezentaciju Turske.
Tagged under

 

Top
Mi koristimo kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva na ovoj web lokaciji. Korištenjem ove web lokacije Vi dajete saglasnost da kolačići budu korišteni. More details…