29 Sep 2020

BORAT 2: Sacha Baron Cohen otkriva vezu između Trumpa i Epsteina - VIDEO

Nastavak planetarnog hita "Borat" iz 2006., o kazahstanskom novinaru koji putuje SAD-om, već je u fazi probnog prikazivanja, otkrio je glavni protagonista Sacha Baron Cohen.
Prema pisanju Guardiana, nastavak filma je snimljen tokom pandemije, a fokusirat će se na vezu između američkog predsjednika Donalda Trumpa i kontroverznog američkog milijardera Jeffreyja Epsteina optuženog za seksualno nasilje.

Nastavak filma nosi naziv "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan". U javnosti se pojavio video jednog od vozača na ulici u Los Angelesu, koji je naletio u trenutku dok se snimao "Borat 2".
 
 
Ranije se pojavila vijest da je bivši gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani prijavio Cohena policiji nakon intervjua na koji je, navodno, u njegov ured ušao obučen u roze bikini.

Cohen se pojavljuje maskiran u nekoliko verzija, te u raznim prilikama. Također, prošle godine se pokazalo da je uloga Pamele Anderson u filmu toliko razljutila njenog tadašnjeg supruga Kida Rocka da je podnio zahtjev za razvod. Nije poznato da li se bivša zvijezda Baywatcha pojavljuje i u drugom dijelu.
 
Last modified on Tuesday, 06 October 2020 15:48
Tagged under

 

Top
Mi koristimo kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva na ovoj web lokaciji. Korištenjem ove web lokacije Vi dajete saglasnost da kolačići budu korišteni. More details…