13 Oct 2020

NAROD I PRAVDA BRČKO: DEMANT NA OBJAVU PORTALA BRČANSKI FORUM

Portal Brčanski forum nedavno je u svome saopćenju za medije iznio niz neistina vezanih za političku organizaciju Narod i Pravda Brčko distrikta BiH, kao  i nosioca liste ove političke organizacije Damira Bulčevića, optuživši ih da su svojom ličnom prevarom preuzeli stari portal Brčanski forum, pretvorivši ga u novi pod nazivom Kapija Bosne, te na taj način krivo informisao javnost Brčko distrikta o djelovanju ove političke organizacije i njenih članova.

Politička organizacija Narod i Pravda Brčko distrikta BiH kao i nosilac liste Damir Bulčević, ovom prilikom želi obavijestiti javnost da nema nikakve veze sa pomenutim portalom Brčko distrikta BiH.

Ovom prilikom zahtijevamo javno izvinjenje portala Brčanski forum za iznošenje neistina i javnih optužbi na konto političke organizacije Narod i Pravda Brčko distrikta BiH, kao i nosioca liste  Damira Bulčevića.

U protivnom biti ćemo primorani da tražimo zaštitu nadležnih organa Brčko distrikta BiH.

Tagged under

 

Top
Mi koristimo kolačiće za poboljšanje Vašeg iskustva na ovoj web lokaciji. Korištenjem ove web lokacije Vi dajete saglasnost da kolačići budu korišteni. More details…